Uitvaart goed geregeld of laat u het over aan de nabestaanden?

 Je denkt er niet graag aan en je spreekt er niet graag over, maar heeft u al iets geregeld of op papier gezet wat er moet gebeuren als u of u naaste onverwachts komt te overlijden. Moet er begraven worden of gecremeerd, indien gecremeerd wat moet er met de as gebeuren. Allemaal vragen die je maar beter van te voren even doorgenomen kan hebben en het liefst even op papier zetten (notaris).

Het is voor de nabestaanden vaak een opluchting als men weet hoe de begrafenis geregeld moet worden, dan kunnen zij dit regelen met de wetenschap dat pa of ma dit zo gewild heeft. Zijn er voldoende financiële middelen om de begrafenis te bekostigen? Vaak hebben de 50 plussers van deze tijd een polis meegekregen van hun ouders die ze in het verre verleden voor de kinderen hadden afgesloten. Daar kan je nu als het meezit alleen de broodjes van betalen. Heeft u het wel geregeld? Mogelijk kunt u nu alsnog een verzekering afsluiten of maandelijks wat geld opzij leggen.

Lees verder...

Reisverzekering

Op de site van Reisverzekering-direct kun je snel en eenvoudig de premie berekenen van een ELVIA reisverzekering, deze afsluiten en direct uitprinten. Je hoeft dus nooit meer voor een reisverzekering de deur uit of te wachten op je polis. Mocht je bijvoorbeeld, vlak voor je vertrek naar je vakantiebestemming, er achter komen dat je vergeten bent een reisverzekering te regelen? Dan geen nood, want binnen twee minuten sluit je nu zelf een ELVIA reisverzekering af met een uitstekende dekking en een gunstige premie.

Lees verder...