Te huur bungalow voor 6 personen met ligplaats in Nieuw Loosdrecht

 Deze modern vormgegeven bungalow ademt mede dankzij de L-vormige terrassen een mediterrane sfeer uit.
Het is geschikt voor maximaal 6 personen. De smaakvol ingerichte bungalow beschikt over een woonkamer met open haard, open keuken, een compleet ingerichte badkamer en twee slaapkamers.
In de woonkamer staat een slaapbank, deze is geschikt voor 2 personen. De aan de zonzijde gelegen terrassen met aangelegde tuinen zijn via een schuifpui bereikbaar.
De bungalow is voorzien van telefoon-, fax- en kabelnetaansluiting, moderne plavuizen, vloerverwarming en dubbele beglazing. De woning ligt op slechts enkele meters afstand van de Loosdrechtse Plassen. Bij de bungalow behoort, zonder bijkomende kosten, een gereserveerde ligplaats voor uw pleziervaartuig in onze jachthaven.
Lees verder...

vakantiehuisje in Doorn

 Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland.

Het huisje is ingericht voor max. 4 personen en praktisch ingedeeld.

Beneden een woonkamer met eethoek, entree met keuken, apart toilet en douche en een slaapkamer voor 2 personen. Boven een slaapkamer voor 2 personen. Tevens zijn een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Buiten een eigen terras, waar u geheel vrij zit. De keuken is compleet ingericht inclusief magnetron. Ook is er kleuren TV met kabelaansluiting. 

Het huisje bevindt zich buiten het centrum van Doorn nabij de bossen, in onze royale achtertuin waar u geheel vrij zit.

Lees verder...