4, 5, 6 of 8 dagen Praag, speciaal ingekocht!

 Tijdens deze reis verblijft u in een goed middenklasse hotel in Praag. Het ligt echter zeer gunstig t.o.v. de openbaar vervoersvoorzieningen. U bent dus binnen korte tijd in het historische centrum van Praag. Het hotel beschikt over een lift, bar en restaurant. De kamers zijn allen voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. 's Morgens staat er een ontbijtbuffet voor u klaar en 's avonds wordt er een 3-gangendiner of buffet geserveerd.
Gouden Stad en Stad van de honderd torens; het zijn maar enkele koosnamen voor prachtig Praag. Ga met Peter Langhout Reizen mee naar deze beroemde en historische stad en geniet van de talloze monumenten en bouwwerken die getuigen van het rijke verleden. Boek nu en geniet van een heerlijke stedenreis per bus naar Praag.

Dagprogramma


Donderdag
's Ochtends vroeg wordt u door onze bus op diverse opstapplaatsen opgehaald. Vervolgens beginnen we aan onze stedentrip en vertrekken we richting Praag. Onderweg zullen we regelmatig stoppen. In de loop van de avond arriveren we in ons hotel, waar we ook dineren.

Vrijdag
Na het ontbijt maken we een stadswandeling onder leiding van een gids. Deze toont u de mooiste bezienswaardigheden, zoals de Karelsbrug en de Joodse wijk. Daarna heeft u volop de tijd om zelf de stad te verkennen. Maak een wandeling door de gezellige oude straatjes of bezoek één van de interessante musea. Na het diner maken we een avondtour door het centrum van Praag.

Zaterdag
Vanochtend neemt onze gids u mee naar de Praagse Burcht (entree excl.). Alle bezienswaardigheden liggen hier bij elkaar in de buurt. Natuurlijk wandelen we ook langs het Gouden Straatje. De rest van de dag heeft u vrij om op eigen gelegenheid van prachtig Praag te genieten. De gids heeft vast nog een paar goede tips voor u. Een aanrader is een boottocht over de Moldau incl. uitgebreid lunchbuffet.

Zondag
We verlaten Praag na het ontbijt. Na diverse stops onderweg komen we 's avonds aan in Nederland en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats. U kunt terug kijken op een heerlijke stedentrip naar Praag.

Excursie & Extra
•Tour langs de meest beroemde bezienswaardigheden o.l.v. een Nederlandstalige gids
•Avondtour door Praag
•Bezoek aan de Praagse burcht met gids


Optionele excursies •Boottocht over de Moldau
•Bezoek aan Vysehrad
•Bezoek aan de Krizikova fonteinen

 

vanaf €149 p.p.

Meer info of boeken kijk hier!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
eabfe5
Onthoud mijn gegevens!