Start Curiosa Markt Amstelveld op 28 mei 2010

A.s. vrijdag 28 mei 2010 is de eerste editie van de Curiosa Markt op het Amstelveld in Amsterdam. Ruim 100 deelnemers bieden op deze markt exclusieve spullen uit grootmoeders tijd aan, maar ook mooi antiek, boeken, curiosa, verzamelobjecten, enz. Iedere laatste vrijdag van de maanden mei tot en met augustus is deze Curiosa Markt op de mooie locatie Amstelveld, nabij Kerkstraat en Prinsegracht. Kom van 9-17 uur ook eens gezellig snuffelen op het Amstelveld in Amsterdam.

Amsterdam Amstelveld Curiosa op vrij 28 mei, 25 juni, 30 juli en 27 aug. Info: Org.buro Van Aerle, tel.: 0492 - 525483
of 06 53848622 Email vanaerle@chello.nl

Zie ook : www.vanaerlebv.nl

 

Jaarmarkt, Boeken en Crea in Centrum Hoofddorp zaterdag 29 mei 2010Middenstand, inwoners en bezoekers van Hoofddorp willen meer activiteiten in centrum Hoofddorp. Enkele jaren geleden werden er geregeld leuke activiteiten georganiseerd op het Polderplein ( boekenmarkt ) en Concourslaan ( creamarkt ). B.O.B. Promotions organiseert op zaterdag 29 mei van 10-17 uur op het Burg. Stamplein in Hoofddorp een Jaarmarkt met de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen. Tevens is er boeken- en creamarkt. Antiquaren, boekenverkopers en hobbyisten, die mooie creatieve uitingen maken, cursussen geven of workshops organiseren kunnen zich nog per omgaande voor deze markt inschrijven. Diverse exclusieve boekhandelaren bieden zowel zeldzame, oude als nieuwe boeken aan. Verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp richt een expositie Grootmoeders en Moeders Erfgoed in met o.a. alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en andere Plaatjesalbums als Flipje Tiel, Tovervisje, enz. Iedereen kan schoolherinneringen ophalen bij zijn vele oude Schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses en de mooie Aap-Noot-Mies-spullen als leesplankjes en letterdoosjes enz. uit de tijd van Ot en Sien. Neem uw verzamelwaar mee naar deze stand om de waarde ervan te vernemen of het materiaal te verkopen. Crea-uitingen bestaan o.a. uit sieraden, keramiek, droogbloemen, kaarten en kralen, enz. Er zijn nog kramen beschikbaar via info@b-o-b.nl of 06-52054501.

Za 29 mei 2010 HOOFDDORP BOEKEN en CREA Centrum. Info: BOB, Tel. 0252-525012 of 06-52054501.
Email info@b-o-b.nl
Site www.b-o-b.nl
Zondag 30 mei Snuffelmarkt in Schaatstempel Kennemer IJsstadion Haarlem

Op zondag 30 mei 2010 is schaatstempel Kennemer IJsstadion te Haarlem van 10- 17 uur omgetoverd tot een paradijs met een grote Snuffelmarkt vol gebruikte spullen. Liefst 225 standhouders bieden op deze prachtige locatie de meest uiteenlopende spullen aan: antiek, curiosa, leuk aardewerk, speelgoed, munten, postzegels, poppen, kleding, boeken, verzamelobjecten, leuke hebbedingentjes, enz. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Er is van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk de hele dag doorbrengen. Organisator Van Aerle verwacht vele duizenden bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze gezellige snuffelmarkt. Dit halfjaarlijkse ijsbaan evenement geniet inmiddels grote bekendheid in Haarlem en Omstreken en is inmiddels uitgegroeid tot een gigantisch snuffelfestijn met veel tevreden deelnemers en bezoekers. Vlooien- en Snuffelmarkten horen bij onze maatschappij en zijn niet meer weg te denken, want snuffelen zit ons allen in het bloed. Kom voor een leuk dagje uit op zondag 30 mei van 10-17 uur eens snuffelen op deze zeer gevarieerde Curiosamarkt op de Kennemer IJsstadion, IJsbaanlaan 4 A ( Randweg ) te Haarlem.

Toegang volw. Euro 3,50. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang.Parkeren is gratis. Info: Org.buro Van Aerle, tel. 0492-525483 of 06-53848622
Email vanaerle@chello.nl
Site: www.vanaerlebv.nl

 

Mega Voorjaarsmarkt in Centrum Zandvoort op zondag 30 mei 2010

Op zondag 30 mei 2010 wordt er van 10-18 uur de traditionele Voorjaarsmarkt in Zandvoort Centrum georganiseerd. Ruim 300 marktkramen, straattheater- en muziek shows, activiteiten voor kinderen, veel ruimte voor fun en entertainment en meestal zonnig en droog weer zijn de vaste bestanddelen van deze topmarkt in onze regio en heel Noord Holland. Meerdere honderden standhouders uit geheel Nederland komen maar al te graag naar deze gezellige badplaats en presenteren een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen en betere voedingsartikelen, enz. Naast veel nieuwe spullen zijn er ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen zoals antiek, curiosa, leuke hebbedingetjes, verzamelobjecten, enz. Er is een speciale stand ( 384 ) nabij de toiletten Louis Davidsstraat, waar oude Schoolplaten en alle nostalgische Verkadealbums van Jac.P.Thijsse en andere Plaatjesalbums kunnen worden bewonderd, gekocht, verkocht, geruild en getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden verzamelwaar mee naar deze stand te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen. Bijna alle Zandvoortse winkeliers en de gehele horeca in de badplaats zijn bij deze eerste jaarmarkt in 2010 betrokken. Alle terrassen zijn optimaal ingericht om een ieder van een drankje en een hapje te voorzien. Winkeliers showen hun nieuwste producten en pakken uit met ludieke acties en spectaculaire kortingen. Verschillende restaurants hebben speciaal voor de jaarmarkt een marktmenu samengesteld. Door de jaren heen is gebleken dat de Zandvoortse Voorjaarsmarkt een grote publiekstrekker zijn. De jaarmarkten in Zandvoort zijn uitgegroeid tot een evenement dat nationaal, maar ook internationaal de aandacht trekt. Wilt u gezellig een dagje uit, kom dan zondag 30 mei a s naar Zandvoort. De markt begint al om 10 uur en duurt tot 17 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.zandvoortpromotie.nl

Zo 30 mei 2010 ZANDVOORT VOORJAARSMARKT 350 kramen 10-17 uur. Info: KMG Events Tel. 030-2892655

Email info@kmg.nl
Site: www.zandvoortpromotie.nl

 

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
6ea73b
Onthoud mijn gegevens!