Leuke kerstmarkten 2010

In deze periode willen wij u attenderen op gezellige kerstmarkten die in Nederland, België en Duitsland zullen gaan plaatsvinden.
Weet u ook een gezellige kerstmarkt, geef dat dan aan ons door dan zullen wij deze ook op de site plaatsen.

Alvast bedankt!
Redactie VoorPlussers

 

 

 

 

 

 

 

Kerstmarkt in Boxtel

19 & 20 december 2010

Samen met Charlotte Tielemans van Passievoorvilt.nl organiseert DAGMAR DESIGN een kleine kerstfair op de Eindhovenseweg 12 te Boxtel. Een
sfeervolle kerstmarkt met de mooiste spulletjes voor een kersthuis en heerlijk warme wollen feestelijke sjaals voor de feestdagen!


Kerst Fair Vught 2010

11 en 12 december 2010

In navolging op de succesvolle Landgoed Fair in oktober volgt op 11 en 12 december de sfeervolle Kerst Fair Vught op Landgoed Huize Bergen.

 

Kerstmarkt Amerongen

17 december 2010

Deze Kerstmarkt wordt gehouden op de Hof, waar kraampjes zullen staan en waar uitsluitend hoogwaardige kerstartikelen worden verkocht.

Tijdens de kerstmarkt, die van 16.00 tot 21 uur duurt, zullen zang-en muziekgroepen meewerken die de nostalgische Amerongse sfeer oproepen.
De omgeving van het oude Gemeentehuis zal volledig in kaarssfeer komen.

 

Single Kerstreis Duitsland

23 december t/m 27 december 2010

Speciaal voor alle alleengaanden selecteerde Peter Langhout Reizen deze fantastische Duitse bestemming. Vanuit het historische Cottbus nemen we u mee naar het natuurrijke Spreewald met zijn vele kanalen en riviertjes, het op de Poolse grens gelegen Bad Muskau en de stad Frankfurt an der Oder. Natuurlijk mag een bezoek aan de Duitse hoofdstad Berlijn niet ontbreken.

 

Winterfair in de sfeer van kerstmis en winter

11 december 2010

Zaterdag 11 december 2010 wordt op Landgoed Zonnestraal, midden in het bos, weer een Winterfair gehouden die voor iedereen vrij toegankelijk is. De Fair vindt plaats in een Charles Dickensachtige entourage waarbij winterse sferen van vroeger en nu met elkaar samenkomen.

Er zijn een tal van optredens en activiteiten in de sfeer van kerstmis en winter. Deze vinden plaats tussen de bomen en de gebouwen van Zonnestraal die sprookjesachtig worden aangelicht.

De winterfair start om 14.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

 

 

Wintermarkt in Hattem voor uw gezellige kerstinkopen

10 december 2010

Moet u nog kerstinkopen doen, dan is een bezoek aan de wintermarkt zeker de moeite waard. Rondom de kerk zijn zo'n 60 kramen sfeervol ingericht, en kunt u terecht voor o.a. winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en andere leuke kadoartikelen.

Maar er is nog veel meer te beleven op de wintermarkt. Op het marktplein kunt u genieten van diverse muziek optredens.

 

Het Kersthuis in Oldebroek

11 november t/m 31 december 2010

Duizenden lichtpunten en kristallen pegels zorgen voor een fantastisch schouwspel!

Vanaf donderdag 11 november tot en met vrijdag 31 december 2010 organiseert Kroonluchteratelier De Rode Hoeve uit Oldebroek ‘La Maison de Noël'. Tijdens ‘La Maison De Noël', oftewel 'Het Kersthuis', zijn alle gebouwen waar de 800 oude en antieke kroonluchters hangen, voorzien van stijlvolle kerstdecoraties en unieke kerscreaties. De aanblik van de honderden fonkelende kroonluchters in combinatie met antiek, meubels en luxe woonaccessoires, brandende openhaarden en honderden windlichten zorgen voor een fantastische aanblik.

 

Kerstmarkt in Vlaardingen

11, 12 en 13 december 2010

De kerstmarkt in Vlaardingen is een initiatief van de bewoners Vereniging Historische Markt Vlaardingen en wordt gehouden in de historische kern rond de Grote Kerk. Met ondersteuning van het gemeentebestuur wordt de kerstmarkt jaarlijks op vrijdagavond en zaterdag georganiseerd. De opening wordt door de burgemeester verricht met het ontsteken van de kerstboom voor het stadhuis.

Kerstvakantie naar Tsjechië en Praag

22 december 2010 t/m 2 januari 2011

Maak dit jaar met Peter Langhout Reizen een onvergetelijke kerstreis naar Tsjechië. Vanuit het leuke stadje Melnik nemen we u mee naar de mooiste excursiedoelen. Op het programma staat bijvoorbeeld een bezoek aan Theresienstadt, Kutna Hora, een wijnproeverij en prachtige kastelen zoals Karlstejn en Detenice. Natuurlijk vergeten we ook historisch Praag niet met de Praagse burcht en de Karelsbrug. Vier Kerst en Nieuwjaar in Tsjechië.

Kerstreis Wenen

21 december t/m 28 december 2010

Wenen is een uitstekende bestemming voor een onvergetelijke kerstreis. U vindt hier prachtige winkels en warenhuizen in kerstsfeer die u niet mag missen. Van het roemruchte verleden met de bekende componisten zoals o.a. Mozart en Beethoven getuigt nu nog altijd het beroemde operagebouw. Verder zijn de bekendste bezienswaardigheden o.a.: de St. Stephankerk, het Konzerthaus, de oude keizerlijke paleizen en natuurlijk het magnifieke slot Schönbrunn. Kies voor deze busreis naar Wenen en omgeving waar u cultuur kunt combineren met heerlijk winkelen in gezellige kerstsfeer.

 

Busreis naar de Kerstmarkten in Trier en Koblenz

Meerdere dagen in December 2010

Zin in een heerlijk weekendje kerstshoppen? Ga dan mee op onze busreis naar de Duitse steden Trier en Koblenz en het groothertogdom Luxemburg. Trier is de oudste stad van Duitsland, gelegen aan de rivier de Moezel. U vindt er de bekende Porta Nigra en meerdere sfeervolle kerstmarkten. Maak ook kennis met Koblenz waar de Rijn en de Moezel samenkomen bij de Deutsche Eck. Het wordt een heerlijk weekendje weg met volop winkelplezier!

 

Kerst busreis Beierse Woud

22 december 2010 t/m 2 januari 2011

Ga deze kerst met Peter Langhout Reizen mee naar Altreichenau in het mooie Beierse Woud. We hebben een interessant excursieprogramma opgesteld waarbij we u zowel Duitsland, Oostenrijk als Tsjechië laten zien. Geniet van de prachtige winterlandschappen in het Duitse Beieren en de Tsjechische Bohemen en bezoek historische steden als Salzburg, Cesky Krumlov en Passau. Boek nu deze schitterende reis en vier de feestdagen in maar liefst drie landen!

 

Kerstbusreis naar Wenen-Bratislava-Boedapest

21 decmber t/m 28 december 2010

Deze bijzondere reis laat u kennis maken met drie prachtige hoofdsteden van Europa, allen gelegen aan de Donau. Geniet van romantisch Wenen, beroemd als muziekstad met prachtige gebouwen als Slot Schönbrunn en de Hofburg. Ontdek de prachtige oude binnenstad van Bratislava, de hoofdstad van Slowakije en bewonder Boedapest, de parel van de Donau met de indrukwekkende parlementsgebouwen en het Vissersbastion. Maar ga ook mee naar de schitterende Donau-knie. Boek nu en beleef een schitterende kerstreis.

 

Kerstmarkt in Düsseldorf

Meerdere dagen in november en december 2010

Düsseldorf is een gezellige stad waar zowel kunst, architectuur als winkelliefhebbers hun hart op kunnen halen. De stad bestaat uit een oud en nieuw gedeelte, dat met 5 bruggen met elkaar verbonden wordt. In het bruisende centrum is van alles te doen. U kunt de gezellige Altstadt bezoeken om te genieten van een alt-bier, shoppen in de wereldberoemde winkelstraat de "Köningsallee" of wandelen langs de Rheinuferpromenade met vele gezellige cafeetjes en restaurants. In de directe omgeving van het centrum zijn tal van musea en culturele bezienswaardigheden die uw verblijf zullen veraangenamen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de 234 meter hoge Rheinturm. Deze toren, gelegen midden in de wijk Medienhafen, biedt u een prachtig uitzicht over de stad.

 

Christmas Fair op landgoed Wouwse Plantage.

9 t/m 12 december 2010

De mooiste aanloop naar de kerst begint dit jaar op landgoed Wouwse Plantage. Wie helemaal in de juiste sfeer wil komen, kan niet om de grootste Christmas Fair van Zuidwest-Nederland heen.
De BN DeStem Christmas Fair biedt half december vier dagen lang een uniek en afwisselend aanbod van circa 100 stands in het toverachtige decor van het landgoed.

 

Gezellige Kerstmarkt bij het Kasteel in Vaassen!

10 t/m 12 december 2010

Na een afwezigheid van 2 jaar in verband met de renovatie van het kasteel en het omliggende park komt de Kerstmarkt terug in Vaassen.
Het is inmiddels 25 jaar geleden dat de huidige voorzitter de eerste kerstmarkt organiseerde. Dit naar aanleiding van een bezoek aan de Kerstmarkt in Duitsland. In de loop der jaren is onze markt uitgegroeid tot een groot gezellig 3 daags festijn op het voorterrein van het kasteel de Cannenburgh. Dit komt zeker ook door de uitstraling van het in Kerstsfeer ingerichte kasteel wat ook te bezoeken is. (entree € 5,= ,kinderen 4 t/m12 € 3,= )

Kerst op Keukenhof, een leuk idee voor een dagje uit!

Eén van de grootste Kerstfairs van Nederland.
Van 9 december tot en met 12 december verwelkomt Landgoed Keukenhof u graag op de derde editie van Kerst Op Keukenhof. Van 11.00 uur tot 19.00 uur (en vrijdag zelfs tot 22.00 uur!) kunt u genieten van de kerstsfeer rondom dit evenement.

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

 

 

Kerstfair in Boxtel

Dit jaar vindt voor de tweede maal Kerstfair De Mortelen plaats. De fair wordt gehouden midden in natuurgebied "De Mortelen" aan de Oirschotseweg en door de ruime aanwezigheid van lokale ambachtelijke producten en bedrijven zoals vlechtwerk en bier. Daarnaast vindt u op deze fair ook kunst, antiek, brocante, interieurstijlen, houten speelgoed, wolviltwerk, mediterrane producten, tassen, sieraden, chocolade, sigaren, thee en natuurlijk niet te vergeten heel veel inspiratie voor uw eigen kerstdecoraties.

Kerstcruise op het luxe schip de Normandie

Een Kerstcruise maken op het luxe schip de Normandie***+ staat garant voor een zeer gezellige en bijzondere Kerstreis. Al varend kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de in kerstsfeer gehulde wijndorpjes langs de Rijn. We varen vanaf Arnhem onder andere naar Wesel, Boppard, Koblenz en Emmerich. Bovendien kunt u een bezoek brengen aan de befaamde kerstmarkt in Düsseldorf en de befaamde Dom in Keulen bezoeken.


Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
afc3e7
Onthoud mijn gegevens!