Gratis reisgidsen downloaden!

 Gaat u op vakantie en u wilt wat meer weten over het gebied wat u wilt bezoeken en u wilt de deur niet uit dan hebben wij mogelijk iets voor u gevonden.
Gratis vanachter uw pc informatie over het gebied lezen op uw pc of uitprinten en meenemen.
Het kan allemaal.Lees verder...

Zelf een schoolagenda maken met eigen foto’s en eigen teksten leuk voor de kinderen!

 Blokker komt nu met een wel heel leuk idee. Een schoolagenda die je zelf helemaal kan samenstellen.

Dit is echt de "coolste" agenda voor het nieuwe schooljaar. Je maakt hem namelijk helemaal zelf. Met je eigen favoriete foto's, afbeeldingen en teksten.

Naast de duidelijke weekoverzichten met je eigen foto's is er ook ruimte voor roosters, cijfers, vakanties en persoonlijke gegevens.

Behalve deze schoolagenda is er nog meer. Lees verder...

Zelf een w.c. ruimte opknappen

ImageAls u zelf handig bent is het goed te doen om een toilet in een week of 2 in het geheel te renoveren.
Mijn toilet heb ik na een gedegen voorbereiding zelf in 2 weken in het geheel gerenoveerd.

Actie van VoorPlussers voor gratis kaarten voor de Woonidee Beurs!
Voor enkele inzenders van leuke artikelen over een verbouwing van een badkamer, w.c. ruimte, zolder of een nieuwe inrichting, stellen wij enkele kaarten beschikbaar voor de Woonidee Beurs. Wij zullen dan de artikelen op deze site plaatsen en de leukste belonen met een gratis toegangsbewijs! De artikelen dienen vergezeld te zijn van meerdere foto’s. U kunt dit kenbaar maken bij Contact rechts boven in dit scherm. Wij nemen dan wel contact met u op als u uw emailadres aan ons kenbaar gemaakt heeft.

Succes, Redactie VoorPlussers Lees verder...

Het leggen van een houten vloer.

ImageWanneer u een nieuwe houten vloer gaat leggen kunt u niet direct beginnen. Enige voorbereiding is vereist. Het hout zal eerst moeten acclimatiseren. Het is aan te raden om de vloer minstens acht dagen in de ruimte te leggen waar die gelegd gaat worden. Zo kan het hout het vochtgehalte van de ruimte aannemen.

Wanneer u in een nieuwbouw woning gaat leggen legt u het hout plat neer in een dichte verpakking. Het beste is om er eerst al in te stoken voordat u de vloer gaat leggen. Gaat u de vloer leggen in een bestaande woning dan haalt u het hout uit de verpakking en legt u het plat neer. Lees verder...

Digitale camera’s super geprijsd, leuk cadeau voor Sint of Kerst!

 Canon Digital Ixus 70 - Zilver

Adviesprijs: € 249,00
bol.com prijs: € 179,00
U bespaart: 28 %

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.

7.1 megapixel | 3x optische zoom | 4x digitale zoom | secure Digital (SD) Card, sec.ure Digital High-Capacity (SDHC) Card or MultiMediaCard (mm.C), 32MB memory card supplied.

Ook verkrijgbaar in: Zwart

bol.com klantenbeoordeling *****

Lees verder...

Inhuren klusjesman mogelijk voordeliger dan u denkt.

 Sommige woningbouwverenigingen hebben een professionele klussendienst voor hun huurders.

Vraag aan uw woningbouwvereniging of u een klussendienst kunt inschakelen en wat de kosten zijn.
 

In veel gemeenten zijn ook vrijwilligersprojecten. U kunt een vrijwilliger vragen om klusjes voor u te doen. U betaalt dan in principe alleen de onkosten die hij of zij maakt voor deze klus.

Informeer bij uw gemeente.

Lees verder...

Easy computing

De seniorenreeks van Easy Computing brengt titels voor absolute beginners. Het zijn computerboeken voor mensen die nooit eerder aan een pc zaten of voor mensen die weinig tot geen voorkennis hebben. In de seniorenreeks onderneemt u uw eerste stappen op een computer, u maakt kennis met het wereldwijde web of betreedt de wonderlijke wereld van digitale fotografie. U leert omgaan met de kernactiviteiten van een Windows-computer en van enkele eenvoudige, gebruiksvriendelijke programma's. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag. En dat allemaal op uw eigen tempo.

Elk onderwerp in elk boek wordt eerst kort en helder uitgelegd. Daarna mag u de oefening zelf uitvoeren. Maar geen nood! De realistische kleurenfoto's van het computerscherm tonen u stap voor stap wat u te wachten staat. De rode pijlen wijzen u de weg.

Lees verder...