Te huur mooie vrijstaande villa voor 12 personen!

 Interieur:
Deze vrijstaande villa is geschikt voor maximaal 12 personen. Het totale (woon) oppervlak bedraagt circa 180 m2. De villa is verzorgd, comfortabel en gezellig ingericht met diverse faciliteiten en voorzieningen van goed kwaliteit. Het heeft zes slaapkamers, een ruime woonkamer en T.V. hoek met breedbeeld TV een CD speler. De grote keuken, met een aparte eethoek is zeer compleet ingericht: ijskast met freezer, combi oven/magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, een broodrooster en de volledige inrichting voor het aantal personen. Twee aparte doucheruimtes waarvan één badkamer is voorzien van een ligbad (op de eerste verdieping). Op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer met een douche. De villa heeft verder twee aparte toiletten. Boven in de techische ruimte staat een wasmachine. In de tuin staat een blokhut voor de fietsen. Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair tot uw beschikking. Lees verder...

Te huur vrijstaande villa voor 12 personen aan het water

 Interieur:
Deze vrijstaande villa is geschikt voor maximaal 12 personen. Het totale (woon) oppervlak bedraagt circa 180 m2. De villa is verzorgd, comfortabel en gezellig ingericht met diverse faciliteiten en voorzieningen van goed kwaliteit. Het heeft zes slaapkamers, een ruime woonkamer en T.V. hoek met breedbeeld TV een CD speler. De grote keuken, met een aparte eethoek is zeer compleet ingericht: ijskast met freezer, combi oven/magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, een broodrooster en de volledige inrichting voor het aantal personen. Twee aparte doucheruimtes waarvan één badkamer is voorzien van een ligbad (op de eerste verdieping). Op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer met een douche. De villa heeft verder twee aparte toiletten. Boven in de techische ruimte staat een wasmachine. In de tuin staat een blokhut voor de fietsen. Buiten op het terras staat voldoende tuinmeubilair tot uw beschikking.

 

Lees verder...

Bungalowpark "De Bremerberg"

Bungalow op Bungalowpark De Bremerberg

In een bosrijke omgeving, nabij het Veluwemeer en diverse attracties zoals Walibi World, Dolfinarium en Apenheul ligt het bungalowpark “De Bremerberg”.
Het park ligt ca. 8km van Elburg, ca. 800 meter van het Veluwemeer (met vele vis-, surf-, zeil- en zwemmogelijkheden).
Men kan wandelen en fietsen in de bossen van boswachterij de Spijk-Bremerberg. Winkelen in de prachtige oude Hanzestadjes, zoals Elburg, Kampen en Harderwijk.

Lees verder...

Rivièra Parc

Rivièra ParcNederland is een heerlijk vakantieland..... en voor een vakantie in eigen land bent u van harte welkom op Rivièra Parc aan het prachtige Veluwemeer.
Hier vindt u vele verrassende mogelijkheden voor een ontspannen, sportieve of avontuurlijke vakantie. 
Een unieke camping voor ouders, kinderen, opa’s en oma’s. Iedereen krijgt op Rivièra Parc de ruimte om tot zichzelf te komen.
Kinderen kunnen ongedwongen en veilig spelen, ouders kunnen ontspannen en genieten van de natuur, het water en de omgeving.

U kunt zelf kiezen in welke omgeving u wilt kamperen en of u luxe wilt kamperen.

Lees verder...